Talian obvinený z podvodu, popálený chlapec

27.06.2006 Celý región

Talian obvinený z podvodu\r\nHumenský policajný vyšetrovateľ vzniesol obvinenie pre trestný čin podvodu 30-ročnému mužovi, talianskemu štátnemu príslušníkovi, ...
Talian obvinený z podvodu
Humenský policajný vyšetrovateľ vzniesol obvinenie pre trestný čin podvodu 30-ročnému mužovi, talianskemu štátnemu príslušníkovi, prechodne bytom v Humennom.

Muž ako majiteľ firmy - živnostník objednával a sprostredkovával pre rôzne firmy v Taliansku dodávky drevnej hmoty prostredníctvom dopravných prepravcov zo Slovenska v období od júla minulého roka až do januára 2006. Všetkých slovenských prepravcov uviedol do omylu a spôsobil im celkovú škodu vo výške najmenej 749 790 , - Sk. Popálený chlapec V sobotu o 18:30 h oznámila na policajné číslo 158 36 ročná žena z Liptovskej Tepličky, okr. Poprad, že v čase od 17:15 do 17:30 h pod vstupnou bránou do miestneho amfiteátra doposiaľ neznámy páchateľ neznámou tekutinou polial a následne zápalkou zapálil jej 10 ročného chlapca idúceho na bicykli. Chlapec utrpel popáleniny 1. a 2. stupňa s predpokladanou dobou liečenia 8 týždňov a predpokladaným trvalým poškodením tváre. Je hospitalizovaný v NsP Košice Popradský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre zločin Ublíženia na zdraví. Prípad je v štádiu vyšetrovania , vyšetrovateľ urobil ohliadku garáže , kde podľa udania svedkov malo k udalosti dôjsť , vypočul svedkov - kamarátov poškodeného a okrem realizácie iných procesných úkonov , bude vypočúvať ďalších svedkov, nakoľko pri vyšetrovaní prípadu vyšli najavo aj iné verzie ako ku skutku mohlo dôjsť. Polícia poskytne ďalšie informácie verejnosti po vyšetrení prípadu.
 

Vyberte región

mark